Dupa ce l-au cautat de zor doua zile, politistii l-au prins duminica noaptea pe barbatul care si-a impuscat, vineri seara, pe o terasa din Targu Mures, partenerul de afaceri. Potrivit procurorului DIICOT Simona Tarlea, capturarea fugarului, Claudiu Moldovan (27 ani) - poreclit "Americanul", a avut loc in Targu Mures si a fost posibila gratie unor informatii obtinute de anchetatori. "Americanul" a fost prins intr-un imobil in care se ascunsese, taman cand se pregatea sa-si schimbe locatia.

Conform procurorului de caz, Moldovan nu poseda permis de port arma si este cunoscut cu antecedente penale la legea circulatiei rutiere. Pana ieri dupa-amiaza, procurorii nu stabilisera mobilul agresiunii, asta din cauza ca Moldovan refuzase sa faca vreo declaratie pana la momentul angajarii unui avocat ales. Acuzat de tentativa de omor si de incalcarea regimului armelor si munitiilor, "Americanul" urma sa fie prezentat judecatorilor pentru emiterea unui mandat de arestare. Conform anchetatorilor, victima lui Moldovan a fost operata si se afla in afara oricarui pericol.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.