Potop. Ploile torentiale, gen "rupere de nori", si vijeliile din noaptea de duminica spre luni au afectat zeci de localitati din sase judete. Meteorologii afirma ca, cel putin in urmatoarele zile, nu vor mai fi fenomene meteo periculoase
Furtunile care au devastat sate intregi din judetele Alba, Bihor, Buzau, Gorj, Maramures, Valcea si Hunedoara in ultimele 24 de ore se vor domoli. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) nu va prelungi atentionarea meteo emisa duminica pentru opt judete din vestul tarii. Zeci de localitati din Alba, Buzau si Maramures au ramas fara curent electric in urma ploilor puternice insotite de vijelie. O rupere de nori a afectat comuna valceana Voineasa, unde au fost inundate subsolurile unor blocuri si case, precum si sediul primariei.

Vantul puternic a provocat pagube si in municipiul Targu Jiu, din judetul Gorj, unde o parte din acoperisul unui bloc s-a desprins si a cazut peste un autoturism. Peste 500 de persoane din satele hunedorene Fizesti, Ohaba Ponor si Federi au ramas izolate, in noaptea de duminica spre luni, din cauza viiturilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.