Acum e fericita! Marie Jeanne Ion, jurnalista care a trait cea mai interesanta, dar si traumatizanta experienta a vietii sale, fiind rapita si sechestrata in Irak, a primit de la viata tot ce isi putea dori. Are o afacere, este insarcinata si sambata si-a legat destinul de barbatul care a asteptat-o cu sufletul la gura sa se intoarca acasa vie si nevatamata. Petrecerea ce a urmat cununiei civile a lui Marie Jeanne a avut loc la hotelul Crowne Plaza. La chef au fost invitati doar parintii, cateva rude apropiate si cei mai buni prieteni si fosti colegi ai jurnalistei sau prieteni ai mirelui. Meniul a cuprins o gustare rece, sarmalute in foi de vita, peste cu cartofi natur si legume, medalion de porc cu cartofi taranesti, tortul miresei si bauturi la alegere.

Marie Jeanne era in culmea fericirii. Mai ales ca la petrecere a venit si celebrul cantaret italian Albano, special sa o felicite pe jurnalista care i-a atras atentia prin tenacitate, curaj si inteligenta. Surse din anturajul ziaristei spun ca aceasta a fost incantata ca la petrecere au venit toti colegii de breasla alaturi de care ani la rand a vanat informatii si stiri. Formatia Mandinga i-a tinut pe ringul de dans pe toti invitatii. Senatorul Vasile Ion, tatal lui Marie Jeanne, nu a invitat decat un singur coleg parlamentar la nunta fetei. Sorin Miscoci, cameramanul cu care Marie Jeanne a impartit experienta Irak, a fost in forma.

Presedintele s-a simtit jignit

Sursele mentionate spun ca intrebarea care a stat pe buzele invitatilor tot timpul este de ce nu a venit presedintele Traian Basescu la nunta, asa cum a facut la evenimentul similar al lui Sorin Misoci. Se pare, spun aceleasi surse, ca Marie Jeanne i-ar fi dat un mesaj pe telefonul mobil purtatorului de cuvant al sefului statului, Adriana Saftoiu, in care i-a spus acesteia ca se marita si ca ar vrea ca ea si presedintele sa vina la nunta. Jurnalista a asteptat zile in sir, dar nu a primit nici un raspuns drept pentru care a gasit de cuviinta ca nu este cazul sa mai insiste.

Presedintele a aflat cu siguranta din presa ca Marie Jeanne se marita si totusi nu si-a facut aparitia la eveniment. Surse apropiate lui Traian Basescu spun ca acesta nu s-ar fi dus din doua motive. Mai intai pentru ca s-a simtit jignit ca Marie Jeanne nu l-a sunat personal sa-l invite si apoi pentru ca si-ar fi spus: "Daca ma duc si la nunta fetei, o sa trebuiasca sa ma duc si la nunta lui Ovidiu Ohanesian, ori, asta nu e tocmai ceea ce imi doresc!"


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.