CONCLUZII. Viorel Duia, soferul Daciei implicate in accidentul care a provocat decesul cantaretei Laura Stoica, este vinovat de moartea artistei. Procurorii Tribunalului Ialomita au ajuns la aceasta concluzie la sfarsitul saptamanii trecute.

Anchetatorii sustin ca, in seara zilei de 9 martie, Viorel Duia, un tanar de 22 de ani din comuna Slobozia Bradului, judetul Vrancea, a adormit la volan si pe DN2, la iesirea din localitatea Sinesti, a intrat pe sensul opus si a izbit violent autoturismul Renault, condus de logodnicul Laurei Stoica. Duia conducea o masina Dacia-papuc, incarcata cu o tona si jumatate de acumulatori uzati. In urma impactului, masina cantaretei s-a rasturnat de trei ori fiind aruncata la aproape 20 de metri in afara drumului. Expertiza tehnica a aratat ca, in momentul impactului, autoutilitara circula cu 98 de km/h.

In tragedie si-au pierdut viata trei persoane: Laura Stoica, logodnicul acesteia, Cristian Margescu, si soferul Daciei-papuc, Viorel Duia. Laura Stoica avea 38 de ani si era insarcinata in luna a treia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.