Primaria Limanu si operatorul care a inchiriat plaja s-au razboit pentru suprematie asupra malului marii.

Statiunea 2 Mai din Constanta a fost ieri teatrul unor dispute intre turisti si operatorul plajei, Romned Port Operator. In scandal a fost implicata si Primaria Limanu, care a primit zeci de reclamatii telefonice de la turisti. Potrivit primarului localitatii, Nicolae Urdea, turistii s-au aratat indignati ca plaja a fost impinzita de sezlonguri.

"Nu este in traditia statiunii acest mod de a face turism. Mai ales ca operatorul de plaja isi face tirziu aparitia in zona. Am cerut sa vedem contractul pe care l-au incheiat cu Directia Dobrogea - Litoral si mi-au zis ca «este confidential». Cum sa fie contract confidential pentru domeniul public?", se intreaba Nicolae Urdea.

Primarul mai spune ca de la inceputul sezonului estival operatorul de plaja nu s-a ingrijit de soarta plajei: "Acum doua saptamini au afinat nisipul".

Cum Udrea a considerat ca are mai multe drepturi asupra plajei decit Romned, a trecut la fapte si a mutat sezlongurile. Conflictul nu avea sa se termine pentru ca, la scurt timp, operatorul a readus sezlongurile pe nisip


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.