Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins, ieri, ca nefondat, recursul formulat de Bogdan Zavaleanu, fiul chestorului din cadrul MAI - Constantin Zavaleanu, impotriva arestarii preventive. Motivatia instantei a fost ca acesta reprezinta un pericol public concret. Avocatul lui Zavaleanu, Toader Damian, a sustinut in fata instantei de judecata ca cel pe care il apara nu ar fi traficant de droguri, ci doar consumator.

Bogdan Zavaleanu a spus judecatorilor ca, in momentul in care a fost arestat, era in tratament, dupa ce fusese internat la sectia de dezintoxicare de la Balaceanca. Ca atare, acesta a cerut magistratilor sa fie pus in libertate, pentru a se trata intr-o clinica de specialitate. "Nu-mi ajungea metadona (substanta folosita in procesul de dezintoxicare - n.r.) si de aceea mi-am cumparat heroina. Mi-am nenorocit familia!", a mai spus Zavaleanu junior.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.