La 22 aprilie 1935, Tribunalul Ilfov, Sectia Notariat autentifica actul de imparteala si planul de partaj al mosiilor Adancata, din comuna Beltiori - Teleorman si Pipera Tatarani, din comuna Colentina - Ilfov, foste proprietati ale Paulinei Bildirescu. Astfel, cei cinci copii ai Paulinei Bildirescu intra in posesia mostenirii.

Averea imobiliara era compusa din Mosia Pipera Tatarani, care avea o suprafata de peste 163 de hectare de teren arabil, balta si conac, in timp ce mosia Adancata, din judetul Teleorman, avea o intindere de 144 de hectare. Copiii Paulinei Bildirescu au apelat la inginerul Emil Petrinii pentru trasarea loturilor si prin tragere la sorti si-a luat fiecare partea de mosie. Inginerul Emil Petrinii imparte mosia Pipera in patru parcele. Elena Codin Stefanescu, Lucian Bildirescu, Eliza Lazarescu si Ana Boamba au tras la sorti cate o parcela din mosia Pipera. Iar lui Nicolae D. Bildirescu i-a revenit mosia din Teleorman. In anul 1948, Ana Boamba impreuna cu Lucian Bildirescu a vandut aproximativ 3 hectare din terenul mostenit, la nord de soseaua Tunari.

Lucian Bildirescu a murit in anul 1972, fiind mostenit de sotia lui, Adina Bildirescu, si nepotul lui, Radu Lazarescu. Radu Lazarescu moare la randu-i in anul 1989. La 11 ani dupa moartea acestuia, Fotino Ion Radu care sustine ca a locuit in aceeasi casa cu defunctul a depus prima cerere de revendicare a unui teren dandu-se drept unic mostenitor al averii Paulinei Bildirescu si tuturor copiilor ei. Ce legatura exista intre acesta din urma si mosieri numai Fotino ne poate spune. Pana ieri, cand a aparut la redactie cu o harta care ilustra arborele genealogic si o copie dupa testamentul olograf, nici macar Andra Rasnoveanu, mandatara acestuia, si presupusa nepoata, nu a stiut sa ne explice clar cum e oranduiala, care este arborele genealogic.