Adeptii MISA vor intra in legatura cu Gregorian Bivolaru. Prin meditatie, fireste

Comuniune cu tarimuri divine, stari de consacrare lui Dumnezeu, de iubire ideala, nunta mistica, comunicare telepatica cu lumea ingerilor, trezirea celui de-al treilea ochi, concurs de perceptii subtile anii 1-17 sint numai citeva dintre punctele programului adeptilor Miscarii pentru Integrare Spirituala in Absolut (MISA), care au inceput sa-si stringa rin-durile la Costinesti, pentru a participa la Simpozionul International de Yoga 2006. Programul de meditatii al Taberei Internationale a inceput pe 1 august si se va sfirsi pe 3 septembrie.

Opt spirale

Meditatiile incep zilnic in jurul prinzului si se termina tirziu, in noapte. Pe linga meditatiile zilnice, presarate cu binecuvintari, yoghinii vor trezi curajul caracteristic vietii spirituale prin gratia Marii Puteri Cosmice, vor experimenta starea de cuplu spiritual sau de veselie debordanta, vor participa la jocuri spirituale pe plaja.

Jocuri spirituale pe plaja

Totodata, participantii la simpozion vor medita asupra "viitorului maret al Romaniei, asa cum se va manifesta el la sistem planetar". In zilele de miercuri, 23 august, si joi, 24 august, MISA ne propune conferinte "paratrasnet" in doua acte.

In aceasta vara, adeptii MISA vor realiza nu mai putin de opt spirale, dintre care amintim spirala Yang cu sufletul neamului romanesc, spirale Yin, Yang si Yin - Yang. Cel mai asteptat moment de catre toti yoghinii va fi spirala Yang, din 27 august, care se va organiza cu ocazia hiatusului anual. Cele mai frumoase yoghine vor participa la concursul Miss Shakti Costinesti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.