Starea Irinei Balan, ranita, vineri, in accidentul de masina in care au murit mama si tatal ei - comandantul batalionului 280, revenit in aceeasi zi din Irak - s-a stabilizat. Purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, doctorul Sorin Oprita, a declarat, ieri, ca fetita nu a mai fost supusa altei interventii chirurgicale in afara de cea de chirurgie plastica realizata vineri pentru o plaga la nivelul scalpului. De asemenea, medicii au apreciat ca nici pe viitor nu este nevoie de alte interventii chirurgicale, insa, dat fiind faptul ca Irina este analgo-sedata din cauza durerilor mari pe care le are, acestia nu pot aprecia care e starea starea ei neurologica si nici evolutia ulterioara.

In acelasi timp, si starea sanatatii nemtenilor raniti in acelasi accident e stabila. Conform doctorilor care ii ingrijesc, evolutia celor doi este buna, insa nu se pot pronunta deocamdata asupra zilelor de spitalizare de care vor avea nevoie.

Reamintin ca Irina Balan a fost transportata, vineri, cu elicopterul SMURD la spitalul Floreasca, dupa ce masina condusa de tatal sau s-a ciocnit de un VW Golf, in timp ce se indreptau spre Focsani, la cateva ore de la revenirea batalionului din Irak. Potrivit IJP Buzau, este exclus ca accidentul sa se fi produs din cauze tehnice si, ca atare, deocamdata se iau in calcul doua aspecte care ar fi putut genera accidentul: ori Stefan Balan a adormit la volan, ori acestuia i s-a facut rau. In urma impactului, cei doi pasageri din VW au fost internati in Spitalul Municipal din Ramnicu Sarat. In cursul zilei de azi, parintii micutei Irina Andreea vor fi inmormantati.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.