Comandantul Batalionului 280 Infanterie, revenit din misiune din Irak, a pierit intr-un groaznic accident rutier la putine ore dupa ce familia il intampinase cu mare bucurie

In tragedia cumplita a murit si sotia, iar fetita lor, de 12 ani, este in coma profunda.

Nu l-a ucis Irakul, l-a ucis soseaua

Comandantul Batalionului 280 Infanterie Focsani si-a pierdut ieri viata intr-un accident de circulatie. Cu cateva ore inainte, el revenise in tara dupa o misiune de sase luni in Irak.

Ieri, in jurul orei 09:30, lume multa, familii ale militarilor si jurnalisti asteptau cuminti aterizarea aeronavei care aducea acasa ultimul detasament din cadrul Batalionului 280 Infanterie Focsani, precum si drapelul de lupta al unitatii. Cei 30 de militari erau obositi, unii chiar desfigurati de oboseala. Pe pista de la Baza Aeriana 90 de la Otopeni se afla si familia comandantului Balan: sotia sa Maricica si fiica lor, Andreea Irina, in varsta de 14 ani. Amandoua nerabdatoare sa-l revada. Au tinut legatura cu el cat timp acesta a fost in Irak. Balan era in prima misiune in afara tarii. Si mereu le povestea oamenilor sai despre minunata sa familie de-acasa cu care vorbea la telefon si pe internet. Legatura dintre ei era extrem de puternica. Ieri-dimineata familia s-a reintregit. Doar pentru cateva ore.

A ADORMIT LA VOLAN

In jurul orei 13:00, locotenent-colonelul in varsta de aproape 39 de ani si sotia acestuia aveau sa sfarseasca intr-un accident stupid. Potrivit Politiei, ofiterul se afla la volanul unui autoturism Skoda Octavia, insotit de sotia si fiica sa. Masina rula din directia Buzau cu destinatia Focsani. In spatele ei se afla un autocar cu 30 de militari ai Batalionului 280 Infanterie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.