Editia electronica de ieri a publicatiei Financial Times prezinta accidentul de motocicleta in care a fost implicat premierul Calin Popescu Tariceanu, portretizindu-l pe acesta drept un iubitor al motocicletelor si muzicii rock care ar impresiona si supereroii de benzi desenate.

"Fara indoiala fan al filmului clasic Easy Rider, Calin Tariceanu, premierul Romaniei, ar fi putut alege o piesa de pe coloana sonora a filmului ca mesaj pentru presa care s-a adunat, marti seara, in fata unui spital din Bucuresti, asteptind noutati despre sanatatea sa. "It`s Alright Ma, I`m Only Bleeding" ar fi spus totul, apreciaza Financial Times.

Publicatia relateaza pe scurt accidentul in care a fost implicat primul-ministru si ranile suferite de acesta, dar considera ca "Tariceanu este un om greu de oprit". Ziarul mai aminteste ca, saptamina trecuta, Calin Popescu Tariceanu a mers la Budapesta pentru a urmari concertul lui Eric Clapton si a revenit la Bucuresti la 3 dimineata. In continuare, FT citeaza corespondentul ziarului Observer in Romania, care sustine ca ultimele intimplari ar fi fost "un pic prea mult pentru cei 54 de ani ai lui Tariceanu", dar conchide ca, totusi, "Captain America (un cunoscut supererou de benzi desenate - n.r.) ar fi fost impresionat".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.