In functie de gravitatea entorsei, premierul ar putea fi operat
Radiografie toracica, abdominala, de membre inferioare, tomografie computerizata cerebrala, de coloana vertebrala cervicala, de torace si de abdomen, electrocardiograma si ecocardiografie. Acestea sunt examenele medicale la care a fost supus premierul Calin Popescu Tariceanu in urma accidentului de motocicleta. La toate acestea s-au adaugat analize medicale complete, pentru a determina daca seful Exectivului sufera de vreo afectiune care i-ar putea complica situatia. "Un pacient foarte ascultator", l-a caracterizat directorul Spitalului Elias, prof. dr. Doina Dimulescu, pe Calin Popescu Tariceanu, dupa ce a terminat de efectuat analizele.

De altfel, imediat dupa ce a ajuns la spital, s-a constituit o comisie medicala formata dintr-un cardiolog, din seful sectiei de ortopedie, seful clinicii de neurologie, de recuperare, precum si din toata echipa de garda. Investigatiile au scos la iveala faptul ca leziunea cea mai grava pe care acesta a suferit-o este o entorsa la un genunchi. Medicul a mai spus ca entorsa de la genunchi ii da dureri premierului, motiv pentru care medicii i-au administrat analgezice si i-au montat o atela ghipsata. "Din fericire, este vorba de un traumatism cu consecinte modeste", a mai spus prof. dr. Dimulescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.