Senatorul PSD Antonie Iorgovan a fost internat, vineri dupa-amiaza, in Spitalul Judetean Resita, in stare grava, dupa ce ulcerul de care sufera de la virsta de 19 ani a recidivat. Medicul Romeo Dumitrescu a declarat ca Iorgovan a venit in stare grava si a fost internat la Sectia de Gastroenterologie. "Ulcerul i-a recidivat, asa ca am decis sa-l internam pentru citeva zile. E pe tratament intensiv, dar, deocamdata, nu se pune problema unei operatii", a precizat Dumitrescu.

Antonie Iorgovan a declarat ca venise la resedinta de vara pe care o are in judetul Caras-Severin, iar vineri i s-a facut rau si a fost adus la spital de un prieten. "Am probleme de la 19 ani. De mai multa vreme urmez un tratament impotriva ulcerului, dar, de curind, am observat ca medicamentele nu isi mai fac efectul, iar boala a inceput zilele astea sa se manifeste puternic", a spus Iorgovan. Starea senatorului s-a ameliorat, insa medicii il vor tine sub supraveghere cel putin pina marti, pentru a vedea cum evolueaza boala.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.