"BAFTA FANTASTICA". Fratele lui Giovani Becali, Victor, a castigat, in conditii suspecte, 4 miliarde de lei vechi la cazinoul din Pipera al carui coproprietar este (de fapt, a fost pana nu demult) iubitul Nicolei Luciu. Multimiliardarul Zsolt Csergo a considerat ca Victor l-a trisat, avand-o complice pe asistenta de la ruleta, nepoata a fratilor Becali! Iubitul Nicoletei a renuntat sa se planga la Politie, dar a hotarat sa se retraga definitiv din afacere.

"Averea" a aflat in exclusivitate culisele acestui mega-scandal, tinut ascuns de ambele parti! Victor Becali a dat "lovitura" de 4 miliarde de lei la ruleta electronica din cazinoul de la Pipera, acolo unde Csergo era asociat 50 cu 50%, alaturi de un machidon!

Surse din interiorul cazinoului ne-au marturisit ca Zsolt a aflat despre "norocul fantastic" al impresarului de la partenerul sau: "L-a sunat pe Zsolt si i-a spus ca Victor a scos 4 miliarde de lei la ruleta electronica in doar 3 ore si ca vrea sa i se faca plata. Zsolt i-a cerut sa nu-i achite nimic, pentru ca este imposibil, teoretic, sa castigi atati bani, in conditiile in care miza maxima este de 500.000 de lei. I-a zis ca-i manevra!"

Csergo a ajuns astfel la cazinou si a refuzat in prima faza sa onoreze castigul. Contactat de "Averea", el ne-a marturisit: "Am chemat acolo un tehnician, care mi-a spus ca suruburile de la cupola ruletei erau desprinse. Am vrut sa fac plangere la Politie, pentru ca numai daca joci trei zile, 24 din 24 de ore, si ai noroc, atunci poti ajunge la suma asta, altfel nu. Dar am renuntat sa mai fac circ, dupa ce am aflat ca asistenta de la ruleta e nepoata lui Victor si ca si asociatul meu era machidon, ca fratii Becali. Erau de-ai familiei! I-am dat banii, lui Victor, pentru ca se agita si ma ameninta ca nu mai calc eu prin Pipera, si m-am retras!"

Expertul chemat de Zsolt Csergo a descoperit ca Victor a pariat "cu succes" 56 de numere consecutiv, la trei monitoare paralele!

Zsolt i-a achitat 50% din castig

Din punctul de vedere al lui Victor Becali, care si-a primit banii, n-a existat niciun scandal: "E adevarat ca n-a vrut prima data sa-mi plateasca, dar daca am avut noroc! Nu stiu cate mize am luat la rand, 56 sau 100, nu stiu si nici nu ma intereseaza. Pana la urma mi-a dat el (n.r. - Zsolt Csergo) 2 miliarde de lei si asociatul lui alte 2 miliarde!"


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.