Universitatea „Babes-Bolyai“ da ultimatum ministerului privind „corectarea“ listelor cu persoanele care au intrat in Consiliul doctoratelor fara aprobarea senatelor universitare

Senatul Universitatii "Babes-Bolyai" a reactionat prompt dupa articolul publicat ieri in "Cotidianul" vizind includerea unor persoane controversate in comisiile Consiliului National de Atestare a Diplomelor, Titlurilor si Certificatelor Universitare (CNADCU).

Clujenii au decis ca "in cazul in care liderii care iau decizii privind consiliile nationale nu se incadreaza in practicile europene si nu anuleaza decizii fara precedent, in Romania si in Europa, sa informeze autoritatile europene in materie asupra situatiei create".

Andrei Marga, presedintele Consiliului Academic al Universitatii din Cluj, si-a motivat si el recuzarea din functia de presedinte al Comisiei de Relatii Internationale si Studii Culturale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.