Omul de afaceri Ovidiu Tender, urmarit penal in dosarul “Rafo-Carom”, a ramas in arest dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) au respins, luni, recursul sau impotriva hotararii de prelungire a arestarii sale, a anuntat avocatul acestuia, Gheorghita Mateut
Ovidiu Tender a fost arestat la inceputul lunii martie, procurorii invocand ca acesta a incercat sa influenteze ancheta in dosarul "Rafo-Carom". Anchetatorii sustin ca un avocat al lui Tender a incercat sa mituiasca un expert din dosar. In zilele de 5 si 8 iunie, Ovidiu Tender a obtinut doua solutii favorabile din partea judecatorilor Tribunalului Bucuresti, el fiind eliberat pentru scurt timp din arest. In urma recursului declarat de procurori, CAB a dispus, in 16 iunie, reincarcerarea lui Ovidiu Tender, dupa opt zile de libertate.

Ovidiu Tender este urmarit penal in dosarul "Rafo-Carom" alaturi de Marian Iancu pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, bancruta frauduloasa, instigare la abuz in serviciu, spalare de bani, precum si pentru constituirea si apartenenta la un grup de criminalitate organizata. Cei doi mai sunt acuzati ca au adus un prejudiciu la bugetul de stat de aproximativ 270 de milioane de lei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.