Singura persoana arestata in celebrul dosar FNA, Ioana Maria Vlas, i-a rugat, din nou, pe judecatori sa o mai tina in arest, informeaza RomNET. Cam aceasta a fost dorinta Mariei Vlas la fiecare infatisare la tribunal. La Curtea de Apel Bucuresti, miercuri, a fost un nou termen in dosarul Fondul National de Acumulare. Insa judecarea procesului a fost aminata din lipsa de procedura pentru inculpatul Popa Nicolae. Si Mihai Nicolaevici, presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Investitorilor, a solicitat o aminare pentru ca asociatia pagubitilor FNA sa poata fi recunoscuta ca parte civila in acest proces.

Pina la urmatorul termen stabilit de instanta, mandatul de arestare al Ioanei Maria Vlas va expira asa ca inculpata a facut un gest, pe care nu-l face pentru prima oara, rugind instanta sa o mentina dupa gratii. Urmeaza ca tribunalul sa se pronunte in acests sens.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.