Ancheta. Bogdan Caba, fiul vitreg al lui Alex Radulescu, a fost citat, ieri, la sediul Politiei Municipale Targoviste, pentru a da lamuriri in legatura cu o altercatie in urma careia ar fi tras cu pistolul pe urmele unui localnic din Vacaresti

Problemele legate de numele lui Alex Radulescu se tin lant. Dupa ce acesta a impuscat un om si a fost aruncat in arest, a venit randul fiului sau vitreg sa dea cu subsemnatul la politie, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Bogdan Caba a fost acuzat de un anume Constantin Ilie, localnic in Vacaresti - Dambovita, care sustine ca, in primavara, acesta ar fi vrut sa-l impuste. Potrivit lui Ilie, care este proprietarul taurului comunal, Bogdan Caba a tras spre el, in data de 28 mai, mai multe focuri, cu un pistol.

Pistolar din tata-n fiu

Scandalul ar fi izbucnit dupa ce cainele lui Caba, un rottweiler, ar fi murit subit. "Bogdan avea un caine tare rau, care omora gainile oamenilor. Mi-a omorat si mie cateva. Apoi i-a murit si lui cainele si, probabil, a banuit ca eu sunt vinovat", ne-a spus Ilie. Fiul lui Radulescu ar fi fost profund afectat de moartea animalului si ar fi inceput sa-l terorizeze pe presupusul ucigas al acestuia. "La data de 21 mai ne-am intalnit fata in fata. A scos pistolul din teaca si a zis ca imi impusca taurul", ne-a dezvaluit Constantin Ilie. Opt zile mai tarziu insa, taranul afirma ca Bogdan Caba chiar ar fi folosit arma. "Ma duceam cu taurul pe islaz. Bogdan a tras pe langa mine, insa nu m-a nimerit", ne-a mai spus barbatul.

"Ancheta" la Politia Vacaresti

Ilie sustine, in plus, ca ar fi fost intimidat de catre agentii Postului de Politie din Vacaresti atunci cand a vrut sa depuna o plangere scrisa pe numele lui Bogdan Caba. "M-am dus la Politie in data de 28 mai si am despus o reclamatie. A doua zi, domnul agent Nicu Stan mi-a spus ca sunt nebun", ne-a declarat sateanul. Mai mult, acesta sustine ca unul dintre politistii din sat i-ar fi explicat ca, daca se declanseaza o ancheta, va trebui sa-l amendeze si pe el. "Eu nu am inteles de ce sa ma amendeze, dar, oricum, eu sunt om sarman si nu am bani de amenzi", ne-a declarat Ilie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.