Comisie. Gabriel Bivolaru ar putea fi pus in libertate in cel mult zece zile, sustin surse apropiate anturajului fostului deputat PSD
Membrii Comisiei de Eliberari din Penitenciarul Rahova au decis cu unanimitate de voturi ca fostul deputat Gabriel Bivolaru (foto) poate fi pus in libertate. Gabriel Bivolaru a fost catalogat de toate rapoartele cadrelor ca "un detinut model". "A fost printre cei care nu a avut altercatii cu celelalte persoane, a muncit si s-a evidentiat prin activitatile socio-educative si nu are antecedente", se mai spune in raportul membrilor Comisiei.

Gabriel Bivolaru a fost condamnat la cinci ani de detentie pentru ca a prejudiciat BRD cu peste 2.200 de miliarde de lei vechi. Fostul deputat s-a predat, in aprilie 2004, dupa ce a aflat ca a fost condamnat de instanta suprema. Gabriel Bivolaru va afla in 19 iulie daca va fi eliberat conditionat. Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 vor decide in aceasta data daca fostul deputat va fi eliberat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.