Amanare. Avocatul lui Robert Ciobanu a cerut, ieri, judecatorilor ieseni schimbarea incadrarii juridice, sustinand ca acuzatul nu a comis fapta cu cruzime
In urma cu 9 luni, Larisa Chelaru de numai 8 ani dintr-o comuna ieseana a fost violata, batuta si abandonata intr-o ghena de gunoi. Parintii Larisei au fost surprinsi de cererea facuta si de faptul ca se tot amana acordarea unui verdict.

Tatal fetitei a parasit nervos sala amenintand ca isi va face dreptate cu mana lui si ca se va duce la presedintele Traian Basescu, sa-i faca dreptate. Singurul martor audiat a fost proprietara boxei in care a fost gasit cadavrul fetei. Tot ieri, a fost adaugata la dosar analiza psiho-sociala a lui Robert Ciobanu, favorabila acuzatului, dupa cum a sustinut avocatul tanarului. Desi in urma cu cativa ani a abuzat de mai multi copii, Robert Ciobanu nu-si mai aduce aminte.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.