Operatiunea „Gramofonul“, extinsa in urma cu trei luni la nivelul intregii tari, este in plina desfasurare
In ultima saptamana, politistii din Giurgiu, Iasi, Ilfov si Calarasi au depistat mai multe persoane care au copiat si comercializat CD-uri si DVD-uri pirat continand filme, muzica, jocuri sau programe de calculator. Dupa cateva saptamani de monitorizare, oamenii legii au descins in locuintele celor vizati, unde au gasit atat aparatura necesara inregistrarii DVD-urilor si CD-urilor pirat, cat si astfel de produse finite. Unii au fost prinsi chiar in momentul in care vindeau aceste marfuri.

Operatiunea "Gramofonul", extinsa la nivelul intregii tari, este in plina desfasurare. Numai in ultima saptamana, politistii din Giurgiu, Iasi, Ilfov si Calarasi au depistat mai multe persoane care au copiat ilegal si comercializat CD-uri si DVD-uri pirat continand filme, muzica, jocuri sau programe de calculator. Dupa cateva saptamani de filaj, politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Giurgiu au descins in locuinta sotilor Elena si Ion R., ambii de 38 de ani, suspecti de contrafacere de produse.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.