Adriana Saftoiu a facut o plangere penala impotriva ministrului apararii, Teodor Atanasiu, pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. In plangerea inaintata Parchetului Militar, Saftoiu, purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, a reclamat declaratiile facute saptamana trecuta de Atanasiu la Realitatea TV si in cotidianul Adevarul. Atanasiu sustinea ca ar detine informatii de la Directia de Informatii Militare despre activitatea purtatorului de cuvant al presedintiei. Atanasiu a fost acuzat de politie politica si ca ar folosi Directia de Informatii in scopuri politice, iar PD i-a cerut demisia. Intre timp, ministrul a plecat in concediu si nu a facut alte precizari privind declaratia sa.

Intr-un interviu publicat vinerea trecuta de cotidianul Adevarul, Teodor Atanasiu a declarat ca are informatii de la Directia de Informatii Militare, PNL si din alte surse despre cum "da pe surse informatii catre presa Adriana Saftoiu".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.