Miron Mitrea, secretarul de stat Ileana Tureanu si alti functionari sunt acuzati de incalcarea legislatiei la incheierea contractului de parteneriat cu SC Dambovita Center SRL

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, secretarul de stat Ileana Tureanu si mai multi functionari au fost dati pe mana procurorilor pentru incalcarea legislatiei la incheierea primului contract de parteneriat public-privat din Romania, Dambovita Center, aprobat prin Hotarare de Guvern. Corpul de Control al Guvernului Calin Popescu Tariceanu a sesizat anchetatorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), acuzandu-i pe cei numiti mai sus de comiterea infractiunii de abuz in serviciu.

PROCURORII SI ONPCSB

Proiectul, care viza reconversia functionala a cladirii cunoscute sub numele de "Casa Radio", ar fi trebuit sa fie un exemplu pentru viitoarele investitii de acest tip. In loc de asta, dupa un ping-pong la nivel declarativ intre reprezentantii statului si partile contractante, s-au descoperit nereguli flagrante.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.