Fostul premier Adrian Nastase s-a mai ales cu inca un dosar penal. De data aceasta, nu mai e vorba despre un dosar "termopan", anchetatorii verificand modul in care reprezentantii fostului guvern ar fi privatizat ilegal Societatea Balneoclimaterica SA din Sovata. Procurorii au comunicat ca fac verificari in legatura cu o plangere potrivit careia si membri ai actualului cabinet ar fi tolerat aceasta privatizare frauduloasa. Astfel, in urma sesizarii, procurorii i-au luat in vizor pe premierul Calin Popescu Tariceanu, pe seful AVAS, Razvan Orasanu, dar si pe fostul ministru al privatizarii Ovidiu Musetescu. Anchetatorii au facut pentru moment doar actele premergatoare inceperii urmaririi penale.

Mai mult, au incercat sa-l audieze de doua ori pe Ovidiu Musetescu, dar acesta a lipsit de fiecare data. Tot ieri, Adrian si Dana Nastase au fost audiati de procurorii DNA in dosarul in care fostul lider PSD este acuzat de luare de foloase necuvenite. Procurorii sustin ca acesta ar fi primit in timpul campaniei electorale din 2004, de la doua societati comerciale, afise electorale in valoare de 26 miliarde de lei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.