Procurori de la Directia de Investigare a Crimei Organizate au descins joi dupa-amiaza la Ramnicu Valcea. Ei l-au surprins in flagrant, in restaurantul unui hotel, pe viceprimarul PD, Nicolae Dicu, cand lua mita 20.000 de euro de la un om de afaceri valcean pentru a-i facilita obtinerea unei autorizatii de urbanism.
Purtatorul de cuvant al DNA, Livia Saplacan, ne-a declarat, ieri dupa-amiaza, ca viceprimarul municipiului, Nicolae Dicu, va fi prezentat Tribunalului Municipiului Bucuresti cu propunerea de arestare pe 29 de zile". Despre primarul municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, chemat la confruntari, purtatorul de cuvant al DNA a precizat ca "deocamdata nu va pot spune nimic".

Cunoscutul si controversatul om de afaceri valcean Crinu Popescu, patronul firmei Rovimet, a solicitat de mai multe ori obtinerea de la primarie a unor autorizatii pentru lucrarile de investitii pe care le avea de efectuat pe terenurile detinute in municipiu. Fiind mereu amanat, el a incercat sa obtina ceea ce-si dorea si prin alte mijloace decat cele legale. Asa s-a ajuns la flagrantul cu pricina. Omul de afaceri valcean a fost, mai inainte de a se intalni cu viceprimarul, in birou la primarul municipiului, dar, edilul-sef l-a refuzat, iar tranzactia nu s-a produs in acel loc.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.