Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanchelie, va fi amendat de Directia de Inspectie si Control General din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti ca urmare a neregulilor majore in ceea ce priveste starea de curatenie a sectorului.
Decizia survine dupa ce Directia de Inspectie si Control General (DICG) a demarat controale ample in toate sectoarele, ca urmare a faptului ca bucurestenii au facut numeroase sesizari in care reclama situatia deplorabila in care se afla orasul din punct de vedere al curateniei odata cu venirea verii.

Sectorul lui Vanghelie nu este vizat pentru prima oara: de la inceputul anului, numeroase somatii si sanctiuni contraventionale in valoare de peste 100 milioane de lei vechi au fost aplicate ADP-ului sector 5. Intrucat primarul "care este" nu a remediat situatia, DICG a hotarat sa-l amendeze direct pe acesta, tinand cont de faptul ca in atributiile sale intra organizarea actiunilor de colectare si transportare a gunoaielor de pe domeniul public. De aceasta data, Marian Vanghelie risca sa plateasca o amenda cuprinsa intre 15 milioane de lei si 75 milioane de lei daca neregulile gasite vor fi considerate majore.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.