Mircea Dinescu este "circar", "mercenar indragostit de propria imagine", autorul unei "imixtiuni grosolane" in activitatea CNSAS si a fost racolat de catre Securitate in 1983 - sunt doar cateva dintre acuzatiile aduse scriitorului de catre Dan Voiculescu. "Tablagiu", "terchea-berchea", "turnator ordinar" au fost calificativele atribuite, in replica, liderului PC de catre Mircea Dinescu. Presedintele conservatorilor, Dan Voiculescu, prin avocatul sau, Sergiu Andon, a sustinut, ieri, o adevarata pledoarie in fata ziaristilor, pentru a demonstra ca nu a facut politie politica.

Timp de o ora si jumatate, Andon a prezentat note de serviciu intocmite de Voiculescu, in perioada 1971-1980, documente inaintate conducerii intreprinderii Vitrocim, unde era angajat. Avocatul liderului PC a prezentat si cele doua note semnate cu numele "Felix", datate 29 decembrie 1977. "Felix traieste o zi. A fost colaboratorul de o zi al Securitatii", a afirmat Sergiu Andon, adaugand ca toate informarile semnate de clientul sau nu lezeaza dreptul niciunui cetatean.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.