Seful liberal al Finantelor i-a propus “colaboratorului” pedist de la Fisc sa-si dea demisia
Conflictul mocnit dintre cei doi mari sefi ai banilor statului, Sebastian Vladescu si Sebastian Bodu, a iesit la suprafata dupa ce seful Fiscului s-a plins ca nu poate scoate mai multi bani la buget din cauza piedicilor puse chiar de Ministerul Finantelor.
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, trebuie sa ia o decizie in conformitate cu ideile si conceptiile sale, daca simte ca nu este lasat sa-si faca treaba, a spus, in replica, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu. "Daca domnul secretar de stat Bodu este nemultumit de modul in care colaboreaza Ministerul Finantelor cu ANAF, problema poate fi rezolvata institutional, avind in vedere ca avem acelasi tel, cresterea veniturilor. Rezolvarea unor probleme institutionale prin presa mi se pare o maniera cel putin deplasata", a spus Vladescu.

Bodu a criticat, potrivit declaratiilor sale citate intr-un ziar central, reticenta Ministerului Finantelor fata de majorarea gradului de autonomie a ANAF.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.