Guvernul a anulat, ieri, constituirea parcului "Dracula Park" abrogind hotarirea din 2004, prin care executivul aproba constituirea parcului industrial "Parc Turistic si de Agrement Snagov". "Actiunea de control, realizata la solicitarea premierului, a aratat ca din 2004 si pina in prezent in zona parcului industrial nu a fost realizata nicio investitie prevazuta de initiatori in studiul de fezabilitate", a declarat purtatorul de cuvint al guvernului, Oana Marinescu, citata de NewsIn.

Dupa adoptarea acestei decizii, terenul pe care ar fi urmat sa fie amplasat parcul de agrement va ramine in proprietatea statului si in administrarea RAPPS. Afacerea Dracula Park a fost lansata in timpul mandatului lui Adrian Nastase, printre investitorii si asociatii in afacerea Dracula Park aflindu-se si fostul premier, dar si fostul ministru al turismului, Dan Matei Agathon.

Ion Iliescu, in schimb, a refuzat categoric sa cumpere actiuni, acesta fiind, la vremea respectiva, primul semnal ca afacerea nu e chiar atit de promitatoare pe cit era infatisata. Investitorii doreau sa construiasca un parc de distractii care sa aiba, printre altele, un teren de golf, un hipodrom, un parc acvatic, un circuit auto si o pista de carting.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.