Ministrul educatiei, Mihail Hardau, a anuntat, ieri, ca toate subiectele pentru urmatoarele probe ale examenului de bacalaureat vor fi schimbate
Hardau a declarat ca a luat aceasta masura pentru a-i proteja pe elevii participanti la examen, dupa ce subiectele probei scrise de limba si literatura romana au ajuns in spatiul public "din cauza unor inconstienti".

Dupa ce ziarul Adevarul a testat securitatea distribuirii subiectelor de la testele nationale si a intrat in posesia a 40 de plicuri oficiale cu subiecte si bareme de corectare, o ziarista de la "Gandul" a prezentat Ministerului Educatiei variantele cu subiecte de la proba de limba si literatura romana a bacului, pe care pretinde ca le-a cumparat de la niste copii cu 50 de lei noi. Tranzactia s-ar fi facut in Piata Victoriei din Capitala, inainte de miezul noptii de duminica spre luni.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.