Colegii si prietenii lui Constantin Radulescu au venit, ieri, in Capitala pentru a-si exprima nemultumirea fata de masurile luate de Tribunalul Bucuresti impotriva sefului AFAN, Alexandru Radulescu, cel care cu o saptamana in urma l-a impuscat pe tanar in cap. Ei au depus un memoriu la Camera Deputatilor in care il acuza de neprofesionalism pe Nicolae Badescu, procurorul criminalist care a anchetat initial cazul.

"Suntem indignati de evenimentul care s-a produs. Nicio pedeapsa nu este prea mare pentru ceea ce s-a intamplat cu prietenul si colegul nostru. Constantin se afla si acum in coma la spital. Speram ca, prin actiunea noastra, sa sensibilizam autoritatile statului, iar cel care l-a impuscat sa primeasca ce merita", a spus liderul grupului, Ilie Ghergu.

Invitati de deputatul Florin Popescu si asteptati de presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si de cativa parlamentari de Dambovita, cei peste 100 de protestatari au manifestat, timp de o ora, in fata sediului parlamentului, exprimandu-si solidaritatea cu familia lui Constantin Radulescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.