Trei angajati ai Mittal Steel din Galati s-au ales arsuri grave, iar un al patrulea este ranit, dupa ce, ieri, au suferit un grav accident de munca. Cei patru barbati lucrau la o instalatie de aerisire, hainele lor s-au imbibat cu o substanta inflamabila si au luat foc. Initial, cei trei muncitori cu arsuri grave au fost internati la Spitalul de Urgenta "Sfantul Apostol Andrei" din Galati. Din cauza starii critice in care se aflau insa, medicii au decis transferarea lor la Bucuresti, cu doua elicoptere SMURD.

Unul dintre muncitori are arsuri pe 80-90% din suprafata corpului, iar ceilati doi - pe 30-40% din corp. Conducerea combinatului galatean nu-si poate explica cum au luat foc cei trei muncitori, desi in locul in care s-a petrecut accidentul folosirea oricarei surse de foc era interzisa. "Din motive inca necunoscute, hainele a trei lacatusi ce executau lucrari in zona s-au imbibat cu oxigen industrial gazos. In contact cu o sursa de foc de provenienta necunoscuta inca, hainele celor trei au luat foc", a declarat Dorian Dumitrescu, purtatorul de cuvant al Mittal Steel Galati.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.