Prezent la CNSAS, conservatorul Sergiu Andon a spus ca informatorul cu numele de cod Dominic ar putea fi inca ofiter activ si a facut afaceri de succes dupa Revolutie.
Sergiu Andon, avocatul liderului PC, Dan Voiculescu, a facut ieri o noua dezvaluire cu privire la posibilul informator din Colegiul CNSAS. Potrivit lui Andon, Dominic ar putea fi inca ofiter activ. "Daca ei au gasit doi din doua orase si nu l-au gasit si pe al treilea, incep sa-mi pun problema daca nu e si in prezent activ, ofiter sub acoperire", a spus Andon, care a tinut sa sublinieze ca nu detine documente in privinta lui Dominic, ci informatii. "Exista sau, mai bine spus, sursa mea are si ceva de domeniul inscrisului, dar aceea se refera la activitatea din timpul tranzitiei a lui Dominic. Eu am spus ca, pe langa colaborarea cu Securitatea, lui Dominic i se poate reprosa si afaceri de dupa Revolutie, deci inscrisul la aceea se refera. Referitor la colaborarea cu Securitatea, eu am vorbit de informatii", a subliniat Andon.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.