In urma aparitiei in "7 plus" a unui material in care era anuntat faptul ca gigantul RTL negociaza preluarea Antenei 1, dar si faptul ca o alta posibila miscare pe piata mass-media este vinzarea cotidianului "Adevarul", Andrei Iucinu, fiul nelegitim al lui Dumitru Tinu, tine sa avertizeze eventualii cumparatori al pachetului majoritar de actiuni ca mostenirea lasata de fostul proprietar este in litigiu.

"In legatura cu posibila vinzare a ziarului "Adevarul", eu, Andrei Iucinu, fiul lui Dumitru Tinu, somez pe orice cumparator al cotidianului ca va negocia cu un proprietar aparent in persoana doamnei Anna-Maria Tinu si ca in cazul in care operatia juridica de vinzare se va finaliza, cumparatorul este de rea-credinta intrucit nu a negociat si contractat cumpararea cu adevaratii proprietari intre care ma includ. Vinzarea-cumpararea efectuate in conditii de rea-credinta este lovita de nulitate. Cumparatorul trebuie sa cunoasca faptul ca impreuna cu Anna-Maria Tinu dezbatem succesiunea proprietarului initial, Dumitru Tinu", a tinut sa precizeze Andrei Iucinu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.