Sorin Tesu, fostul sef de cabinet al ex-premierului Adrian Nastase, a fost audiat, zilele trecute, la DNA, in dosarul mitei EDF, celebrul scandal al duty-free-urilor din Aeroportul Otopeni. Dosarul a fost redeschis anul trecut, dupa ce, in 2003, fostul PNA decisese clasarea lui. in acest dosar a mai fost audiata si Liliana Iacob, fost consilier guvernamental, care se pare ca ar fi fost implicata in negocierile cu EDF, ea avand chiar o intalnire cu reprezentantii EDF in Romania.

In cadrul audierilor, Iacob a admis ca a avut o discutie, dar in cadru privat. Compania americana EDF i-a acuzat pe cei doi ca ar fi cerut in numele lui Adrian Nastase o mita de 2,5 milioane USD pentru ca firma sa administreze in continuare magazinele duty-free din principalul aeroport al tarii. Urmeaza ca, in acest dosar, sa dea declaratii si fostul premier Nastase.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.