Vasile Dardala, administratorul SC Drakom Codlea, ultimul suspect care a mai ramas arestat in dosarul gripei aviare, ar putea fi eliberat azi. Asta dupa ce miercuri judecatorii au respins propunerea procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov de prelungire a mandatului de arestare. Joi, reprezentantii Ministerului Public vor face recurs, iar daca si acesta va fi respins, Vasile Dardala va fi eliberat.

Omul de afaceri din Codlea a fost arestat la inceputul crizei aviare, fiind acuzat de raspandire de boli la plante sau animale si de evaziune fiscala. In dosarul gripei aviare, sub aceleasi acuzatii, au mai fost retinuti Florin Macovei, patronul SC Patiprod Codlea - eliberat apoi dupa nici o luna de arest - si Ioan Stavri, administratorul SC Aviprod 2002 Ploiesti, care a stat in arest nici o zi, judecatorii considerand ca poate fi cercetat in libertate. Ioan Stavri se afla si printre cei trei patroni de ferme avicole care au cerut sprijinul Comisiei de subancheta constituite la nivelul Camerei Deputatilor pentru acordarea de despagubirea pasarilor ce i-au fost eutanasiate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.