Biroul de presa al Partidului Conservator a fost imputernicit ieri sa dea publicitatii o declaratie a presedintelui Dan Voiculescu
"Saptamana trecuta, Biroul Politic al Partidului Conservator m-a nominalizat pentru functia de vicepremier. Faptul ca imediat dupa acest moment au fost 'scoase la lumina>> fel de fel de asa-zise dosare cu privire la persoana mea, 'descoperite>> abia acum, releva un lucru extrem de grav pentru procesul democratic din Romania: SRI este inca folosit de actori politici pentru a compromite la momentul oportun adversarii politici. Nu exista nici o alta explicatie logica a secretizarii timp de 16 ani a unor banale rapoarte de serviciu, pe care si alte cateva milioane de romani erau obligati, prin natura muncii, sa le faca. Crearea peste noapte a acestui 'nou dosar>> si trimiterea precipitata a lui, zilele trecute, la sediul CNSAS, ar trebui sa puna pe ganduri orice cetatean onest.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.