Daewoo Automobile Craiova continua sa produca automobile sub licenta, in ciuda zvonurilor care circulau in urma cu cateva luni, ca activitatea lor se va intrerupe

Reamintim ca Daewoo Motors si Ministerul Economiei si Comertului nu au ajuns nici pana la aceasta data la un consens, desi interesul este destul de mare, fiecare urmarind sa obtina cat mai mult din afacere.

Ministrul Economiei, Codrut Seres, declara prin februarie ca Daewoo Automobile Romania va continua sa produca sub licenta Daewoo dupa ce statul roman va deveni actionar majoritar. Ministrul nu a putut insa inainta atunci o data exacta privind finalizarea negocierilor dintre firma coreeana Daewoo Motors si statul roman.

In ceea ce priveste activitatea propriu-zisa a uzinei din Banie, se produc in continure autoturisme Cielo, Matiz si Nubira, ne-a declarat Valeriu Girlea, purtator de cuvant la Daewoo Craiova.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.