Intr-un interviu acordat in exclusivitate postului de radio Deutsche Welle, Graham Watson, liderul liberal-democratilor, a declarat ca "suspectez faptul ca exista oameni in serviciile de securitate si pesemne persoane care au apartinut vechiului guvern care stiu de aceste fapte si care nu au dat inca explicatii". El spune ca "unul dintre obiectivele actualului guvern roman si polonez este sa puna intrebari serioase guvernului anterior si sefilor serviciilor de securitate despre aceste probleme".

Watson mai cere Comisiei parlamentare de ancheta cu privire la posibila existenta a unor centre de detentie ale CIA in Romania, condusa de Norica Nicolai, sa-si faca datoria. "Mascarada de la Bucuresti", spune Deutsche Welle, "trezeste stupoare la Bruxelles". Noile informatii aparute pe postul de televiziune ARD, care citeaza si marturia unui afgan din Kabul, aparent fost captiv in Romania, au dus la reactia lui Watson.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.