Oficialii nostri au ignorat vizita pe care ministrul turc al Industriei a efectuat-o in Romania

Conducerea Ministerului Economiei si Comertului (MEC) nu a catadicsit sa participe la inaugurarea unei investitii in valoare de 35 de milioane de dolari la Reghin, eveniment la care a participat ministrul turc al Industriei si Comertului, Ali Coskun, precum si Ahmet Rifat Okoun, ambasadorul acestei tari la Bucuresti.

Cei doi inalti demnitari au fost primiti doar de subprefectul de Mures, Arpad Burkhardt, care a citit un mesaj adresat de catre prefect, precum si de viceprimarul localitatii.

Relatii excelente, absenta desavirsita

Investitia de 35 de milioane de dolari a fost realizata de actionarul turc al Prolemn Reghin (cea mai mare investitie din aceasta tara in Romania) si face ca fabrica, profilata pe fete de usi, sa devina astfel cel mai mare producator european in domeniu. "Este foarte probabil ca vizita ministrului turc sa fi fost cunoscuta, deoarece in astfel de cazuri prefectura are obligatia sa instiinteze Guvernul", opineaza una dintre persoanele implicate la nivel local in organizarea evenimentului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.