Cel putin zece persoane se intorc zilnic sa schimbe placutele de inmatriculare ale masinilor pentru ca se sterge vopseaua.

Pentru a remedia aceasta problema, la Directia Regim Permise Auto si Inmatriculare a Vehiculelor s-a infiintat un ghiseu care se ocupa in mod special de aceste reclamatii.

Proprietarii de autoturisme care au placute de inmatriculare de pe care s-a sters vopseaua le pot aduce inapoi, la politie.

"Placutele se depun impreuna cu o solicitare scrisa de mina si cu o copie a certificatului de inmatriculare. Problema se rezolva in 24 de ore", ne-a declarat Dan George Mosescu, seful Sectorului Regim Permise Auto si Inmatriculari Vehicule.

Potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne, placutele cu numere de inmatriculare vor fi inlocuite gratuit. Surse din cadrul DRPAIV ne-au declarat ca vina apartine firmelor care s-au ocupat de producerea acestora - Alro Slatina si 3M, care au contract cu MAI.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.