Operatiunea "Gramofonul" declansata cu mai bine de o saptamana in urma a mai facut o victima in randul internautilor bucuresteni, la scurt timp dupa descinderea "mascatilor" in apartamentul unui medic de pe strada Avrig.

Politistii au facut o perchezitie in apartamentul unui tanar din cartierul Crangasi, de unde au confiscat aparatura IT, DVD-uri si CD-uri cu filme piratate, descarcate, prin sistemul "file-sharing", din retelele de Internet de cartier. Tanarul Catalin Darie s-a ales si el cu dosar penal.

Operatiunea "Gramofonul" a mai facut o victima in randul internautilor bucuresteni, la scurt timp dupa descinderea "mascatilor" in apartamentul unui medic de pe strada Avrig. Politistii au facut o perchezitie in apartamentul unui tanar, din cartierul Crangasi, de unde au confiscat aparatura IT, DVD-uri si CD-uri cu filme piratate, descarcate prin sistemul "file-sharing", din retelele de internet de cartier. Tanarul Catalin Darie s-a ales si el cu dosar penal. Mai jos, va prezentam si cateva mesaje postate de internauti pe site-ul ziarului nostru.