Partidul lui Geoana prevede o „implicare din ce in ce mai serioasa” a lui Musetescu, dar n-are curaj sa il sanctioneze pe deputatul chiulangiu.

Vicepresedintele PSD Mihai Tanasescu a declarat, ieri, ca deputatul social democrat Ovidiu Musetescu va avea o implicare "din ce in ce mai serioasa" in viata parlamentara. "Cred ca Musetescu a inteles, si din media, si de la televiziuni, si din discutiile purtate in grupul parlamentar, unde am avut o discutie destul de puternica pe acest subiect, ca trebuie intr-adevar sa fie activ si trebuie sa fie prezent in viata dezbaterilor parlamentare", a precizat Mihai Tanasescu.

Nici vorba de sanctiuni

Desi Musetescu conduce detasat in topul deputatilor chiulangii, pesedistii nu considera ca deputatul PSD trebuie sanctionat. "N-a fost discutat acest caz in Biroul Permanent", a afirmat Diaconescu. El n-a putut spune daca deputatul ar trebui sanctionat sau nu, insa sustine ca este cumva responsabilitatea liderului deputatilor PSD. "Liderul de grup Viorel Hrebenciuc trebuie, din cite stiu eu, sa vorbeasca cu el si sa prezinte in sedinta viitoare un punct de vedere", ne-a mai spus Diaconescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.