Dumitru Sechelariu, fostul primar al municipiului Bacau, a anuntat ca, dupa ce se va finaliza procesul in care este inculpat pentru luare de mita si inselaciune, isi va vinde proprietatile din Romania si se va muta peste Ocean
Fostul edil al Bacaului a declarat ca s-a saturat de Romania si ca intentioneaza sa-si vanda toate afacerile pe care le are la Bacau, apoi sa ceara cetatenie americana. Principalul motiv care l-a facut pe fostul primar sa afirme ca "Romania nu mai poate fi tara mea si a copiilor mei" ar fi modul in care a fost anchetat de procurori si, ulterior, arestat de magistrati. "Principalul meu scop in viata este sa termin procesele pe care le am, sa-mi dovedesc nevinovatia, apoi sa-i dau in judecata pe procurorii si pe judecatorii care m-au cercetat si arestat. Apoi, o sa vand toate afacerile si o sa cer cetatenie americana", sustine Sechelariu.

Fostul nr. 1 din administratia bacauana in perioada 1996 - 2004 a explicat ca singurele bunuri pe care le va pastra sunt kartodromul, pentru fiul sau, Dorutu, si resedinta de la marginea Bacaului. In rest, el spune ca va vinde si societatea "Transport Public", fabrica "Letea", precum si reteaua de magazine "Selena".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.