Gigi Becali a participat ieri la luarea de pozitie a Bisericii Ortodoxe Romane si a altor 22 de asociatii crestine cu ocazia paradei 'Gay' de astazi

"Ce atatia homosexuali? Dau eu doua sau cinci milioane de dolari si ii terminam pe toti homosexualii din tara. Pentru asta trebuie ca Patriarhia sa propuna presedintelui sau Parlamentului sa organizeze un referendum, daca suntem de acord cu casatoriile lor. O sa iasa 99% ca nu, si gata!", a afirmat finantatorul Stelei.

Luarea de pozitie a lui Gigi Becali a venit pe nepusa masa, el fiind insa sustinut verbal de reprezentantul Patriarhiei, Preasfintitul Parinte Episcop Vicar Ciprian Campineanu. Protestul Asociatiilor cultural-crestine si al Bisericii vine pe fondul cerintelor tot mai numeroase ale comunitatii "Gay" din Romania care, sustine Patriarhia prin Episcopul Vicar Campineanu, "forteaza nota cu adunarile in locuri publice si recunoasterea casatoriei intre persoane de acelasi sex.

Acest lucru contravine moralei crestine si valorilor Bisericii". De asemenea, el a afirmat ca astazi de la ora 10.00, credinciosii ortodocsi se vor intalni in centrul Capitalei pentru a-si exprima opiniile, acesta "nefiind un contra-miting la cel al gay-ilor de la ora 17.00, din Piata Alba Iulia".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.