Proprietarii loturilor de teren din cartierul „Henri Coanda“ au cerut ieri, in instanta, anularea hotararii prin care lucrarile Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) au fost stopate la cererea unui pretins mostenitor, Ion Radu Fotino
In sprijinul cererii, detinatorii de lot au adus un document descoperit recent, care dateaza din 1934, si care demonstreaza ca terenul revendicat de Fotino nu este acelasi cu cel pe care este construit cartierul rezidential "Henri Coanda". "Din punctul nostru de vedere, Fotino poate sa revendice cat vrea, insa terenul al carui proprietar se declara se afla potrivit actelor la sud de constructiile ANL", au precizat reprezentantii detinatorilor de lot.

De altfel, ANL si Asociatia detinatorilor lot cartier "Henri Coanda" il acuza pe Ion Radu Fotino, Andra Luminita Rasnoveanu, Benone Romulus Dragomir si Ion Tanvuia de fals, uz de fals si inselaciune, cazul fiind trimis la inceputul lunii aprilie procurorilor bucuresteni. "Toate aceste persoane sunt implicate in revendicarea terenului respectiv. Fotino a revendicat terenul, Rasnoveanu este imputernicita, iar alta persoana are calitatea de expert", a declarat in urma cu doua luni si directorul general al ANL, Gheorghe Popescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.