Imbracata in roz, precum o bomboana fondanta, avocata Elena Udrea, fosta sefa a Cancelariei prezidentiale, l-a vizitat ieri la Spitalul Elias pe Traian Basescu, aducindu-i un mare platou cu prajituri. Printre "ecleruri, tarte cu fructe si alte prajiturele mai mici", dupa cum a descris chiar ea platoul dulce pentru presedinte, Elena Udrea a dezbatut cu Traian Basescu si problemele create in ultima vreme de gripa aviara. "In timp ce stateam de vorba si sorbeam o cafea, la televizor se prezentau stiri despre gripa aviara. L-am intrebat care e situatia si mi-a raspuns ca autoritatile isi fac treaba", ne-a declarat Udrea.

Nesatisfacuta de criza gainilor

Ea este insa foarte nemultumita de modul in care a evoluat criza gripei aviare si crede ca ar trebui sa existe niste demisii "la nivelul cel mai inalt". "Eu inteleg ca atunci cind esti responsabil cu rezolvarea acestei epidemii si cind nu reusesti sa gasesti solutii pentru a o rezolva sau macar sa gasesti ce a declansat focarul, asta inseamna ca nu-ti faci treaba bine. Iar daca nu-ti faci treaba bine, inseamna ca trebuie sa-ti dai demisia", ne-a spus fostul consilier prezidential.

Ea l-a aratat drept responsabil pe ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur. "Pina acum au fost dati afara doar cei de la nivelul inferior. Dupa parerea mea, nu poti da vina pe angajati. Raspunderea revine capului autoritatilor. Nu am nici o problema cu domnul Flutur, dar cred ca era responsabilitatea lui rezolvarea acestei crize", a aratat Udrea. Pentru a-si demonstra rationamentul, Elena Udrea a facut o paralela cu situatia tarilor vecine Romaniei. "Ma gindesc daca nu exista virusul gripei aviare si in tarile vecine, iar faptul ca acolo nu sint asa probleme demonstreaza ca au stiut sa se organizeze mai bine."


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.