Liderul PNG, Gigi Becali, s-a decis sa se puna cu burta pe carte, deranjat, probabil, ca nu il are linga el tot timpul pe Dan Pavel, sa ii explice. Asa ca urmatorul obiectiv dupa cistigarea campionatului, dar inainte de Presedintia tarii, va fi obtinerea unei diplome universitare. Lucru usor de facut, pentru ca Jiji sustine ca el a facut, deja, trei ani de Drept, abandonind la un moment dat facultatea din motive pe care nu le-a facut publice. "Am intrerupt-o si o s-o termin, ca imi trebuie o diploma" a anuntat Becali, marti seara, la emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Realitatea TV.

In acest fel, Becali are sansa sa devina coleg cu Marian Vanghelie, care se pregateste, si el, sa termine Dreptul, dupa ce a abandonat din mers cea de-a doua facultate, Stiinte Economice. "Bineinteles ca si fara cultura nu se poate, a mai opinat Becali in aceeasi emisiune. Dar noi vrem sa mincam cultura, poezie, sau vrem prosperitatea neamului?" s-a intrebat el, retoric.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.