Cinci dintre cei 17 membri ai celei mai mari retele de trafic cu droguri din Capitala sint cautati de politie
Doua dintre cele 17 persoane care au primit mandate de arestare pentru comert cu droguri, printre care se afla si Tudor Sisu (foto stinga), sint rude ale celui mai cunoscut traficant din Romania, Florian Calin, zis "Malu". Daniel Nica, zis si "Banezu’", varul lui Malu, si Teodora Alina Florescu, nasa unuia dintre copiii acestuia, spun surse judiciare, sint dati acum in urmarire generala si in consemn la frontiera.

Ca si Gig Bucu, Ionita Gin si Vasile Costache, care au refuzat sa se intoarca in arest dupa ce procurorii le-au prelungit mandatele de arestare preventiva. Surse din cadrul politiei ne-au declarat ca rudele lui "Malu", Daniel Nica si Florescu Teodora, ar fi parasit deja tara chiar in seara in care procurorii puneau in discutie prelungirea sederii lor in arest. Se pare ca ei alimentau reteaua cu droguri. Chiar si pe Tudor Sisu, membrul formatiei hip-hop Sisu&Puya.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.