Presedintele uneia dintre autoritatile-cheie din Romania (AVAS), Razvan Orasanu (foto), a solutionat cu „Flit!“, si la propriu, si la figurat, solicitarea unui afacerist de a-l primi in audienta

In 22 februarie 2006, managerul general al firmei "Concept Holding", omul de afaceri Eduard Manole, i-a cerut sefului Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului sa-i accepte o intrevedere, intrucat ar fi vrut sa discute despre "modul in care diversi angajati ai AVAS prejudiciaza grav interesele Romaniei". Directoarea de cabinet a lui Razvan Orasanu i-a pus cererea la mapa, iar seful AVAS a trimis-o mai departe consilierei lui, Corina Popovici, cu o mentiune incredibila: "Flit! Daca bate campii mai mult de 15 min., flit!!" (vezi facsimil)

Contactat de "Averea", Razvan Orasanu ne-a comunicat prin intermediul Biroului de Presa: "Materialul scris imi apartine, insa nu era o rezolutie la solicitarea societatii Concept, ci un mesaj catre consiliera mea, Corina Popovici, care a fost delegata sa se intalneasca cu reprezentantii societatii. De mentionat ca, desi si-au anuntat participarea, reprezentantii societatii nu au onorat intalnirea programata. Documentul intern a fost intre timp sustras din cadrul institutiei noastre".

Manole, adversarul lui Iliescu

Eduard Manole a candidat in 2000 la Presedintia Romaniei. In politica n-a avut succes, in afaceri insa s-a simtit ca pestele in apa, fiind multimiliardar. El se afla acum in proces cu AVAS si statul roman, cu privire la privatizarea combinatului "Solventul". "Averea" a dezvaluit intr-unul din numerele trecute ca Eduard Manole a avut un conflict in trafic cu senatorul PNL Mihai Lupoi. Mercedesul lui Manole i-a blocat masina lui Lupoi, iar soferul bodyguard al afaceristului l-a scos nervos din masina pe politician si l-a lovit cu pumnii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.